伝統的酒造り 動画
「伝統的酒造り」動画-ユネスコ登録を目指して-


Traditional Japanese Sake Making(Partially edited on January 20, 2025)

「日本の伝統的な酒造り」(本編)(令和7年1月20日一部編集)

伝統的酒造りシンポジウムin仙台(座談会編)【仙台国税局】

伝統的酒造りシンポジウムin仙台(基調講演編)【仙台国税局】

令和4年6月11日開催「伝統的酒造りシンポジウムin九州」の模様

「日本の伝統的な酒造り」(15秒版)

日本の伝統的なこうじ菌を使った酒造り技術について
国税庁 商標_動画 (embedded/playlist) vol.17
Japan’s traditional sake brewing technique is a unique one that uses koji mold nurtured in the blessed climate. is registered with In addition, in March 2022, it was proposed as a UNESCO Intangible Cultural Heritage.
85 / 100