伝統的酒造り 動画
![]()
「伝統的酒造り」動画-ユネスコ登録を目指して-![]()
#5酵母って何?【沖縄国税事務所】
#4泡盛の女王直伝!アワモリの美味しい飲み方【沖縄国税事務所】
#3アワモリの飲み方ってなに?【沖縄国税事務所】
#2アワモリってエモい【沖縄国税事務所】
#1アワモリ飲んでますか【沖縄国税事務所】
伝統的酒造りシンポジウムin岐阜2024【名古屋国税局】
Discovering "Japan's Traditional Brewing" with J-pop idol【Nagoya Regional Taxation Bureau】
アイドルと学ぶ「伝統的酒造り」【名古屋国税局】
ユネスコ無形文化遺産 「伝統的酒造り」
“Traditional knowledge and skills of Sake-making with koji mold in Japan”
Traditional Japanese Sake Making(Partially edited on January 20, 2025)
「日本の伝統的な酒造り」(本編)(令和7年1月20日一部編集)
「日本の伝統的な酒造り」(15秒版)
日本の伝統的なこうじ菌を使った酒造り技術について![]()
国税庁 商標_動画 (embedded/playlist) vol.17![]()
Japan’s traditional sake brewing technique is a unique one that uses koji mold nurtured in the blessed climate. is registered with In addition, in March 2022, it was proposed as a UNESCO Intangible Cultural Heritage.
85 / 100 SEO スコア

